Remonttipalvelut
Tampereen seudulla

Meiltä kaikki remontit kattavasti.

Luota kokeneeseen remontoijaan

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy on Tampereella ja Pirkanmaalla toimiva remonttiyritys, joka toimii täyden remontoinnin tarjoajana asuntojen sisäremonttien osalta. Pääkohteita ovat kerrostalo, rivitalo ja omakotitalot, kiinteistöt ja toimitilat sekä taloyhtiöt.
Tavoitteena on yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella toimiva, katseen kestävä lopputulos. Avullamme toteutat unelmiesi remontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, huoneistoremontit, laatoitukset.

Remontit sisätiloihin

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy vastaa yksityisten, yritysten, taloyhtiöiden ja kuntien sekä vakuutusyhtiöiden remonttitarpeisiin. Olemme sopivan kokoinen kumppani on kyseessä sitten pienempi remontti tai laajaremontti. Katseenkestävä ja erottuva remontti.

Merkille pantavaa palveluissamme on nopea reagointi asiakkaan tarpeeseen, eli pystymme vastaamaan remonttipaineeseesi mahdollisimman nopeasti on kyseessä sitten pienempi tai laajempi remontti.

Vaikka taivummekin laajempaan remonttiin ja pienempään remonttiin, voit huoletta lähestyä meitä myös kokonaisvaltaisella remontoinnilla.
Meidät saat apuusi sisäremontteihin, niin keittiöön, kylpyhuoneeseen, saunaan, lattiaan kuin koko huoneistoon – maalaustöitä, laatoituksia, panelointeja ja listoituksia unohtamatta. Kysy miten Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy toteuttaisi kohteesi remontoinnin!

Kiinteistöpalvelu K. Tuomolalta saat kattavat remontit Tampereelle ja muualle Pirkanmaan kuntiin. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita muun muassa alueilla Tampere, Lempäälä, Ylöjärvi, Nokia, Kangasala ja Pirkkala.

Remontit kylpyhuoneisiin

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy vastaa yksityisten, yritysten, taloyhtiöiden ja kuntien sekä vakuutusyhtiöiden kylpyhuoneremonttitarpeisiin. Olemme sopivan kokoinen kumppani on kyseessä sitten pienempi kylpyhuoneremontti tai laaja kylpyhuoneremontti.

Katseenkestävä ja erottuva kylpyhuoneremontti. Merkillepantavaa palveluissamme on nopea reagointi asiakkaan tarpeeseen, eli pystymme vastaamaan remonttipaineeseesi mahdollisimman nopeasti, on kyseessä sitten pienempi kylpyhuoneremontti tai laajempi kylpyhuoneremontti.
Vaikka taivummekin laajempaan kylpyhuoneremonttiin ja pienempään kylpyhuoneremonttiin, voit huoletta lähestyä meitä myös kokonaisvaltaisella kylpyhuoneremontoinnilla.
Meidät saat apuusi sisäremontteihin laajamittaisesti, niin keittiöön, kylpyhuoneeseen, saunaan, lattiaan kuin koko huoneistoon – maalaustöitä, laatoituksia, panelointeja ja listoituksia unohtamatta. Kysy miten Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy toteuttaisi kohteesi kylpyhuoneremontoinnin!

Kiinteistöpalvelu K. Tuomolalta saat kattavat kylpyhuoneremonttipalvelut Tampereelle ja muualle Pirkanmaan kuntiin. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita muun muassa alueilla Tampere, Lempäälä, Ylöjärvi, Nokia, Kangasala ja Pirkkala.

Saunaremontti

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy vastaa yksityisten, yritysten, taloyhtiöiden ja kuntien sekä vakuutusyhtiöiden saunaremonttitarpeisiin. Olemme sopivan kokoinen kumppani on kyseessä sitten pienempi saunaremontti tai laaja saunaremontti. Merkillepantavaa palveluissamme on nopea reagointi asiakkaan tarpeeseen, eli pystymme vastaamaan remonttipaineeseesi mahdollisimman nopeasti on kyseessä sitten pienempi saunaremontti tai laajempi saunaremontti.

Vaikka taivummekin laajempaan saunaremonttiin ja pienempään kylpyhuoneremonttiin, voit huoletta lähestyä meitä myös kokonaisvaltaisella saunaremontoinnilla. Meidät saat apuusi sisäremontteihin laajamittaisesti, niin keittiöön, kylpyhuoneeseen, saunaan, lattiaan kuin koko huoneistoon – maalaustöitä, laatoituksia, panelointeja ja listoituksia unohtamatta. Kysy miten Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy toteuttaisi kohteesi saunaremontoinnin!

Kiinteistöpalvelu K. Tuomolalta saat kattavat saunaremonttipalvelut Tampereelle ja muualle Pirkanmaan kuntiin. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita muun muassa alueilla Tampere, Lempäälä, Ylöjärvi, Nokia, Kangasala ja Pirkkala.

Huoneistoremontti

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy vastaa yksityisten, yritysten, taloyhtiöiden ja kuntien sekä vakuutusyhtiöiden huoneistoremonttitarpeisiin. Olemme sopivan kokoinen kumppani on kyseessä sitten pienempi huoneistoremontti tai laaja huoneistoremontti.

Katseenkestävä ja erottuva Huoneistoremontti. Merkillepantavaa palveluissamme on nopea reagointi asiakkaan tarpeeseen, eli pystymme vastaamaan remonttipaineeseesi mahdollisimman nopeasti on kyseessä sitten pienempi huoneistoremontti tai laajempi huoneistoremontti.
Vaikka taivummekin laajempaan huoneistoremonttiin ja pienempään huoneistoremonttiin, voit huoletta lähestyä meitä myös kokonaisvaltaisella huoneistoremontoinnilla.

Meidät saat apuusi sisäremontteihin laajamittaisesti, niin keittiöön, kylpyhuoneeseen, saunaan, lattiaan kuin koko huoneistoon – maalaustöitä, laatoituksia, panelointeja ja listoituksia unohtamatta. Kysy miten Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy toteuttaisi kohteesi huoneistoremontoinnin!

Kiinteistöpalvelu K. Tuomolalta saat kattavat huoneistoremontit Tampereelle ja muualle Pirkanmaan kuntiin. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita muun muassa alueilla Tampere, Lempäälä, Ylöjärvi, Nokia, Kangasala ja Pirkkala.

Laatoitus

Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy vastaa yksityisten, yritysten, taloyhtiöiden ja kuntien sekä vakuutusyhtiöiden laatoitus tarpeisiin. Olemme sopivan kokoinen kumppani on kyseessä sitten pienempi laatoitus tai laaja laatoitus.

Merkillepantavaa palveluissamme on nopea reagointi asiakkaan tarpeeseen, eli pystymme vastaamaan laatoituspaineeseesi mahdollisimman nopeasti on kyseessä sitten pienempi laatoitus tai laajempi laatoitus. Vaikka taivummekin laajempaan laatoitukseen ja pienempään laatoitukseen, voit huoletta lähestyä meitä myös kokonaisvaltaisella laatoituksella.

Meidät saat apuusi sisäremontteihin laajamittaisesti, niin keittiöön, kylpyhuoneeseen, saunaan, lattiaan kuin koko huoneistoon – maalaustöitä, laatoituksia, panelointeja ja listoituksia unohtamatta. Kysy miten Kiinteistöpalvelu K. Tuomola Oy toteuttaisi kohteesi laatoituksen!

Kiinteistöpalvelu K. Tuomolalta saat kattavat saunaremonttipalvelut Tampereelle ja muualle Pirkanmaan kuntiin. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita muun muassa alueilla Tampere, Lempäälä, Ylöjärvi, Nokia, Kangasala ja Pirkkala.